MASURI FERME – Politistii din Viseu de Sus au retinut un barbat care a comis mai multe infractiuni rutiere

In baza probatoriului administrat, politistii orasului Viseu de Sus au dispus duminica, 2 februarie, retinerea pentru 24 de ore a unui barbat care a comis mai multe infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. In cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

In fapt, in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 00.15, un echipaj de politie care desfasura activitati, a oprit un autoturism condus pe strada Mierlei din oras. La volan a fost identificat un barbat de 40 de ani din Viseu de Sus.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l in aerul expirat. Conform procedurilor legale, barbatul a fost condus la spital, insa a refuzat recoltarea probelor de sange. De asemenea, in urma verificarilor efectuate s-a constatat ca acesta nu avea drept de a conduce pe drumurile publice, intrucat la data de 23 ianuarie a.c. i-a fost retinut permisul de conducere si a fost intocmit dosar penal dupa ce a fost depistat conducand in stare de ebrietate si a refuzat recoltarea de probe biologice de sange, potrivit IPJ.

Ulterior, in jurul orei 10.00, barbatul a fost din nou surprins de politisti conducand pe drumurile publice. De aceasta data a refuzat si testarea cu aparatul etilotest si recoltarea de probe de sange.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1