MASURI FERME: Tanar baimarean depistat in timp ce conducea sub influenta alcoolului si fara a detine permis de conducere, retinut pentru 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
DrunkDrive

Luni, 25 noiembrie, in baza probatoriului administat, politistii baimareni au luat masura retinerii pentru 24 de ore fata de un tanar din municipiu, care a comis infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

In fapt, ieri, la ora 00.30, politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus haotic pe strada 22 Decembrie, potrivit IPJ Maramures.

La volan a fost identificat un tanar de 21 de ani, din municipiu, care emana halena alcoolica. Verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0.64 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conform procedurilor legale, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere fara permis si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului. Baimareanul, fata de care s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole