Material lemnos confiscat de politistii maramureseni

masina-lemn-padureSambata 2 aprilie, politistii din Viseu de Sus au desfasurat activitati pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos.

Politistii au controlat autovehiculele care se deplasau pe raza de competenta si in urma verificarilor efectuate au identificat un barbat din comuna Sacel care transporta lemn de esenta foioase, fara a detine acte de provenienta.

Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2 000 de lei iar lemnul, aproximativ 9 mc, a fost confiscat si predat in custodie Ocolului Silvic din localitate.

Alte trei transporturi ilegale de material lemnos au fost depistate pe strada Victoriei din Borsa, pe  DJ 187 in localitatea Ruscova si pe DJ 108 A, in localitatea Farcasa.

Politistii i-au sanctionat contraventional pe cei trei soferi ce transportau lemn fara documentele legale necesare sau o cantitate de material lemnos mai mare decat cea prevazuta in documente.

In toate cazurile s-a luat masura confiscarii materialului lemnos, conform buletinului informativ al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1