Material lemnos confiscat de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O autoutilitara si trei atelaje hipo care transportau material lemnos de diferite esente, fara a detine documentele necesare, au fost oprite de politisti.

Pe D.C.56 Poiana Botizii, politistii Sectiei 7 Suciu de Sus au oprit pentru control o autoutilitara cu remorca care transporta conform avizelor de insotire, cantitatea de 10,03 mc lemn de foc esenta fag si brad, pe autoutilitara si 16,03 mc lemn de foc esenta fag si brad, pe remorca.

In urma controlului si remasurarii volumului de masa de pe autoutilitara si remorca de catre organele silvice din cadrul Ocolului Silvic Strambu Baiut, s-a stabilit faptul ca materialul lemnos nu corespunde din punct de vedere al cantitatii totale intrucat cantitatea avuta pe autoutilitara, era de 15,12 mc., cu plus de 5,09 mc. fata de cantitatea inscrisa in aviz, iar pe remorca, cantitatea de material lemnos era de 18,05 mc. cu plus de 2,2 mc.fata de cantitatea inscrisa in aviz.

S-a procedat la ridicarea in vederea confiscarii a cantitatii de 7,29 mc.lemn rotund esenta fag si brad in valoare de 1.195,56 lei, aceasta fiind predata in custodie organelor silvice din cadrul Ocolului Silvic Strambu Baiut
Administratorul firmei de transport, un barbat de 37 de ani, din Borsa a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Alti trei barbati care transportau ilegal material lemnos cu carutele, au fost sanctionati de politisti la Miresu Mare si Sighetu Marmatiei. Totodata 2,7 mc de material lemnos de diferite esente au fost confiscati.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2