septembrie 19, 2021

Material lemnos în valoare de 1.600 lei confiscat în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii maramureșeni sprijiniți de jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și personal silvic au executat misiuni de verificare a vehiculelor care s-au deplasat pe drumurile publice din județ și au procedat la confiscarea de material lemnos în valoare de 1600 lei, anunță CJSU Maramureș.

Pe drumul județean 109I a fost oprit în trafic un autovehicul înmatriculat în județul Satu Mare condus de o persoană care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. În autoturism se mai afla încă o persoană. Cele două persoane aveau completate declarațiile pe propria răspundere în conformitate cu prevederile stabilite în ordonanțele militare.

Polițiștii i-au adus la cunoștință conducătorului autoturismului faptul că acesta este obligat să dețină odată cu declarația pe proprie răspundere și un permis de conducere valid pentru a conduce vehicule pe drumurile publice. Polițiștii au procedat la întocmirea unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendat, faptă prevăzută de Art. 335 alin. (2) din Cod penal.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2