Material lemnos transportat ilegal confiscat si o autoutilitara indisponibilizata de politisti

Miercuri, 18 noiembrie, politistii din Viseu de Sus impreuna cu cei din Moisei au continuat actiunile de prevenire si combatere a taierilor ilegale de arbori si transportului ilegal de material lemnos.

Astfel, politistii au oprit pentru control mai multe vehicule care transportau lemn si au efectuat controale la sediile unor societati comerciale care desfasoara activitati in domeniul circulatiei, depozitarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos, conform IPJ Maramures.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au oprit pentru control o autoutilitara care transporta material lemnos pe raza localitatii Moisei. La volan a fost identificat un barbat de 49 de ani din localitate. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca soferul nu detinea aviz de insotire pentru materialul lemnos transportat, respectiv 11.15 mc cherestea de esenta rasinoasa.

Soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5 000 de lei, materialul lemnos, in valoare de 7.000 de lei, a fost confiscat si predat in custodie Ocolului Silvic Viseu de Sus iar autoutilitara a fost indisponibilizata la sediul Politiei Orasului Viseu de Sus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1