Mazda CX-5 2015 – schimbare de atitudine

Reclame home 1
Reclame home 1

Mazda CX-5 2015SUV-ul CX-5 primeste in 2015 numeroase elemente noi, printre care se regasesc faruri cu tehnologie LED, un interior complet nou, cu sistemul de conectivitate smartphone MZD Connect, o gama variata de tehnologii noi de siguranta activa si motorizarea SKYACTIV-G pe benzina de 2.5l. Modelul este deja in showroom-urile din România, scrie auto.ro.

Exteriorul CX-5 2015 integreaza o noua grila frontala, alaturi de un spoiler redesenat, care sunt incadrate de noile faruri adaptive cu blocuri individuale LED. LED-urile, impreuna cu sistemul de control automat al fazei lungi, directioneaza lumina astfel incât sa nu influenteze conducatorii autovehiculelor de pe contrasens. Tototdata, modelul poate fi echipat cu proiectoare de ceata LED. Similar limuzinei Mazda6 si CX-5 poate fi comandat in doua culori complet noi: Gri Titanium Flash si Argintiu Sonic.

La interior CX-5 2015 ofera unul dintre cele mai mari spatii din clasa, scaune cu o structura optimizata, pentru un plus de confort, si un bord complet nou. In prim plan este display-ul tactil de 7 inci in partea de sus a consolei centrale care permite interacţiunea cu sistemul de infotainment şi de conectare cu smartphone-ul MZD Connect. Pentru iubitorii de practic spaţiile de depozitare din portiere au fost marite iar pentru parcare a fost introdusa frâna electrica, prin intermediul careia spatiul de pe consola centrala a fost largit. Mazda CX-5 2015 poate fi comandata in 5 niveluri de dotari. Cel de baza ofera un pachet bogat de echipari, iar pe masura ce se merge spre cel de top modelul este echipat cu din ce in ce mai multe elemente premium.

CX-5 2015 poate fi comandat cu 5 variante de motorizare: benzina G165, G160 si G192 şi diesel CD150 si CD175. Sistemul de tracţiune integrala este de generatie noua şi include, in premiera, un sistem de avertizare in cazul pierderii aderentei rotilor din fata. Consumul combinat, in varianta de echipare cu tracţiune faţa si transmisie manuala, pentru motorizarea pe benzina G165 este de 6l/100 km, iar pentru motorul diesel CD 150 de doar 4,6l/100 km. Toate motorizarile respecta normele Euro 6.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2