Mazda dezvaluie noua Mazda2

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mazda a dezvaluit faptul ca a inceput productia pentru noua generatie super-mini Mazda2, la uzina Hofu, aflata la sud-est de Hiroshima. Al patrulea model al generatiei dispune de intreaga gama de tehnologii ultra eficiente SKYACTIV, sub designul energic „KODO – Sufletul Miscarii”, scrie auto.ro.

Cu o combinatie castigatoare intre performanta, economie de combustibil, siguranta si placerea de a conduce, noua Mazda2 are potentialul de a deveni la fel de populara ca celelalte modele din gama – Mazda CX-5, Mazda6 si Mazda3. De la noua Mazda, ce imbunatateste tehnologia si ergonomia regasite pe modele din gama, se asteapta sa ridice standardele in segmentul B, cel mai important in Europa, din punct de vedere al cotei de piata.

Noua Mazda2 va avea premiera in Europa cu un motor nou diesel cu cilindree mica si emisii reduse, SKYACTIV-D 1.5, precum si cu diferite versiuni de propulsie ale motorului pe benzina SKYACTIV-G 1.5. Alaturi de caroseria SKYACTIV, sasiul, transmisia manuala si automata, noul model este dotat de asemenea cu sistemul inovativ de conexiune, MZD Connect, tehnologia premium de siguranta, i-ACTIVESENSE, dar si un interior extrem de spatios si rafinat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2