Mazda va dezvalui conceptul crossover Koeru la Salonul de la Frankfurt

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mazda_Mazda va prezenta noul model Koeru, in premiera mondiala, la cea de-a 66 editie a Salonului Auto de la Frankurt. Noul concept SUV crossover este o declaratie curajoasa intr-un segment din ce in ce mai popular si mai competitiv.

Koeru, in limba japoneza se traduce prin „a depasi”, „a trece dincolo de limite” si este un nume potrivit pentru ce mai recenta creatie Mazda, destinata unei piete a SUV-urilor crossover aflata in crestere. Compania isi propune sa depaseasca standardele existente si sa ridice stacheta spre performanta si eficienta.

Beneficiind de design-ul KODO – Sufletul miscarii – Koeru exprima puterea si vitalitatea unui pradator, alaturi de un nivel unic de rafinament. Cea mai recenta si completa tehnologie SKYACTIV asigura performante remarcabile de dinamica, siguranta si consum,  fara a compromite placerea de a conduce specifica Mazda.

Producatorul Mazda expune, de asemenea, la Frankfurt, gama de modele de generatie noua MX-5 echipata cu accesorii, precum si mai multe motoare SKYACTIV.

Conferinta de presa organizata de Mazda va avea lor la ora 13:45 (pavilion 9.0, B16) pe 15 septembrie, in prima zi dedicata presei. Salonul este deschis publicului intre 17 si 27 septembrie.

auto.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2