MB: Autoritatile au un plan solid pentru asigurarea securitatii alegerilor din 8 iunie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Guvernul britanic si autoritatile locale lucreaza indeaproape cu politia pentru a garanta securitatea pentru alegerile nationale din 8 iunie si exista in acest scop de saptamani de zile un plan solid, a declarat luni purtatorul de cuvant al premierului Theresa May, relateaza agentia Reuters, informeaza AGERPRES.

Alegatorii britanici sunt chemati joi la urne, in cadrul unui scrutin national, la cateva zile dupa ce sapte persoane au fost ucise si alte aproape 50 au fost ranite intr-un atac ce a avut loc sambata noaptea pe London Bridge, acesta fiind cel de-al treilea atentat din Marea Britanie in decurs de mai putin de trei luni.

”Exista planuri pentru alegerile generale. Politia a lucrat indeaproape la ele cu autoritatile locale mai multe saptamani. Aceste planuri au fost puse la punct cu nivelul de securitate fiind la ‘sever’ , astfel incat ele sunt destul de solide”, le-a declarat reporterilor purtatorul de cuvant.

”Politia revizuieste securitatea pentru toate evenimentele, dar noi lucram foarte strans cu ea si cu autoritatile locale uneori”, a mai spus el.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *