Meciul de handbal dintre Minaur si CSU Cluj Napoca va fi supravegheat de jandarmi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta cetatenilor, care vor fi prezenti pe timpul desfasurarii manifestarilor sportive ce vor avea loc si in acest sfarsit de saptamana.

Astfel, duminica, incepand cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare se va desfasura meciul de handbal feminin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare si C.S.U. Cluj Napoca, contand pentru Liga Nationala de handbal feminin. Premergator si pe timpul desfasurarii acestei partide, jandarmii vor executa activitati specifice de prevenire a violentei cu ocazia jocurilor si competitiilor sportive.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Participantii sunt rugati sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica, sa acorde atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale, sa solicite imediat interventia jandarmilor atunci cand situatia o impune. Totodata sa manifeste intelegere cu privire la masurile care vor fi asigurate cu acest prilej, in zona publica pe traseele de deplasare, in apropierea si in zona desfasurarii competitiei sportive, pentru ca acesta sa aiba loc in conditii optime de siguranta. Este interzisa amenintarea cu acte de violenta fata de fortele de ordine, ascunderea fetei cu articole de imbracaminte sau alte accesorii, este interzis refuzul de a parasi imediat locul de desfasurare, daca masura evacuarii a fost dispusa de catre personalul de ordine si siguranta sau de catre fortele de ordine.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2