Medalii pentru CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare la Campionatele Nationale de Orientare

Reclame home 1
Reclame home 1

Cea mai importanta competitie din calendarul intern al Federatiei Romane de Orientare din acest an s-a desfasurat la Alba Iulia in perioada 30 august-2 septembrie 2018, unde au avut loc Campionatele Nationale de Orientare in probele Individuale si de Stafeta. Peste 300 de competitori de la majoritatea cluburilor si asociatiilor de profil din intreaga tara dar si cativa competitori din strainatate au tinut sa ia parte la aceste competitii, care s-au intrecut in cele 3 probe individuale (sprint, medie distanta si lunga distanta) si in proba de stafeta.

Doar zona  de stafeta a fost in general alergabila, care a permis concurentilor sa dezvolte viteze mari de concurs, zonele de concurs pentru probele individuale fiind in general foarte tehnice si foarte greu alergabile. Un mare castig pentru orientare a fost faptul ca partenerul local de organizare, respectiv CS Unirea Alba Iulia a reusit organizarea probei de sprint chiar in cel mai important punct din tara noastra in  acest an aniversar – Cetatea Alba Carolina – unde expunerea mediatica a fost foarte mare. Din acest punct de vedere (si nu numai) organizatorii merita sincere felicitari pentru intreaga organizare a competitiei.

C.S. Stiinta Electro Sistem Baia Mare a fost unul din cele 24 de cluburi si asociatii din tara care au participat la acest regal al orientarii. In ciuda unei concurente foarte acerbe, mai ales in competitiile de copii si juniori mici, sportivii baimareni antrenati de Lucia Pop si Istvan Sebestyen, au reusit sa urce de 30 de ori pe podiumul de premiere. De remarcat ca intr-o categorie de varsta, respectiv M16, in probele de medie si lunga distanta podiumul de premiere a fost ocupat in intregime de catre sportivii clubului.

Rezultatele obtinute sunt:

Sprint

Locul II: Pop Lucia la F50

Locuri III: Roman Alexandra la F18, Strimbu Luca la M14, Crisan Ionut la M18

Lunga Distanta

Locuri I: Sabou Tania la F12, Catana Alexandru la M16, Sebestyen Istvan la M35

Locuri II: Roman Alexandra la F16, Hreniuc David la M14, Iacob Adrian la M16, Vadean Catalin la M16

Locuri III: Creciun Alexandra la F16, Teca Alina la F18, Pop Lucia la F50, Crisan Ionut la M18, Biro Alexandru la M20

Medie Distanta:

Locuri I: Manu Andreea la F14, Catana Alexandru la M16

Locuri II: Sabou Tania la F12, Roman Alexandra la F16, Strambu Luca la M14, Vadean Catalin la M16, Biro Alexandru la M20

Locuri III: Kotai Alexandro la M12, Iacob Adrian la M16, Peles Vlad la M18

Stafeta:

Locul I: Kotai Alexandro, Strambu Luca si Hreniuc David la M14

Locul II: Crisan Ionut, Iacob Adriansi Vadean Catalin la M18

Locul III: Creciun Alexandra, Teca Alina si Roman Alexandra la F18; Culcean Roxana la F21 (in stafeta Reprezentativei Maramures).

Se aduc multumiri tuturor celor ce si-au adus aportul la obtinerea acestor frumoase rezultate: sportivi, antrenori, parintilor sportivilor pentru sustinere, CS Stiinta (prin director Zamfir Mesaros), SC Electro Sistem SRL (prin directorul general Stefan Blasko) si Consiliului Local Baia Mare (care a suportat o parte din cheltuielile necesare efectuarii deplasarii).

 CS STIINTA ELECTRO SISTEM BAIA MAR

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole