Medalii pentru sportivii de la C.S.S. Baia Sprie la Campionatul National de Orientare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In organizarea F.R. Orientare, in parteneriat cu Primaria orasului Victoria si CS Chimia oras Victoria s-au desfasurat Campionatele Nationale de Orientare in Alergare probele de sprint, lunga distanta, medie distanta si stafeta. Proba de sprint s-a desfasurat in orasul Victoria, proba de lunga distanta in zona Sumerna, iar celelaltedoua probe s-au desfasurat in zona localitatii Sambata de Sus, la poalele Muntilor Fagaras, un teren acoperit cu padure de brad amestecat cu padure de foiase, alergabilitate grea variata cu portiuni cu alergabilitate buna.

Vreme buna pentru desfasurarea in bune conditii a competitiei la care au participat in jur de 250 de sportivi de la cluburi din tara. De la CSS Baia Sprie cea mai buna comportare au avut-o sportivii Rob Claudiu si Ciunca Adina, care a obtinut titlul de campioana nationala in proba de lunga distanta.

Rezultate obtinute de sportivii de la CSS Baia Sprie:

Loc I Ciunca Adina – F 14 – Lunga Distanta

Loc II Rob Claudiu – M 20 – Medie Distanta

Loc III Ciunca Adina – F 14 – Sprint

Rob Claudiu – M 20 – L.D.

Stafeta M 14 in componenta Bauer Richard, Tomoiaga Vlad si Major Gabriel;

Rob Claudiu contributie in stafeta M 21

Loc 4 Gaspar Diana F 14 – LD; Czimbor Alexandra F 12 – MD;

Loc 5 Waldhutter Maya F 12 – LD; Pavel Darius M 12 – LD; stafeta F 14 in componenta Gaspar Diana, Uveghes Denisa si Ciunca Adina.

La Victoria s-au desfasurat si festivitatile prilejuite de aniversarea a 70 de ani de orientare in Romania, ocazie cu care au fost acordate diplome de excelenta pentru contributia adusa la promovarea si dezvoltarea disciplinei sportive Orientare si dnei director prof. Toma Andreea, dl. prof. Iring Petru si dnei prof. Laza Ileana, de la C.S.S. Baia Sprie

Urmatoarea competitie la care vor participa sportivii de la CSS Baia Sprie va fi Campionatul National de Noapte si Stafeta Mixta care se va desfasura in perioada 6 – 8 octombrie la Casoaia – jud. Arad.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2