PREMIERA: Lista medicilor baimareni vizati de DIICOT

Reclame home 1
Reclame home 1

Catuse (c) destructoid.com

UPDATE: Sunt implicate in total sase cadre medicale, din care cinci medici si o asistenta medicala:

Oncologie: Pusca Eva- specialitatea Medic Primar Sef Sectie /competente –chimioterapie; Coste Gherasin Doina –specialitatea Medic Primar –competente –chimioterapie

Hematologie: Todinca Adriana-Claudia – Medic Specialist

Nefrologie: Mircea Daraban

Potrivit surselor, mai sunt vizate si trei farmacii, printre care Saralex si Ephedra Farm. Conform unor informatii, medicamentele erau atat de scumpe incat unele retete ajungeau la ordinul a mii de euro pentru una singura. In dosar sunt vizate peste 10 persoane la care s-au gasit, in urma perchezitiilor, suma de peste un milion de euro.

De asemenea, cele trei persoane retinute acum doua zile au fost eliberate.

Seful Sectiei de Hematologie a Spitalului Judetean Baia Mare, Cristina Truica, a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul tranzactiilor ilegale de medicamente.

Totul a inceput cu audierile si perchezitiile din data de luni, 31 martie, cand procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures si Ilfov, Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj, Oradea si Mures au efectuat un numar de 29 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Maramures, Bihor, Mures si Ilfov, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale formata din 14 persoane, structurata pe mai multe paliere, specializata in infractiuni de inselaciune, frauda informatica, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals informatic, evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza DIICOT, printr-un comunicat de presa.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Corina

  In numele unui grup de profesori cerem public demisia din functie a inspectorului scolar adjunct Delia Ardelean, care in calitate de presedinte al comisiei de mobilitate din cadrul ISJ a impartit astazi in sedinta publica dupa bunul plac. Desi ISJ avea de ieri primita o adresa de la Ministerul Educatiei o adresa in care s-a cerut inspectorului scolar general sa nu irepartizeze in sedinta publica posturile vacante cu conditii specifice impuse si aprobate de consiliile de administratie ale unitatilor de invatamant, catedrele s-au dat preferential. De ce la Colegiul National Gheorghe Sincai s-a respectat ce s-a cerut, iar la alte unitati scolare nu. Cum e posibil sa repartizez postul si sa mai si spui ca pretransferul s-a facut la intelegerea dintre conducerile scolilor, cand acestea nici macar nu au discutat, iar dosarul profesorului nu a fost intocmit conform metodologiei prevazute de legislatia in vigoare. Este inadmisibil asa ceva, DNA se aude!

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   Fa cerere in scris, si semnati-o toti cei afectati impreuna cu directorii de scoli.
   In scris, si solicitati raspuns la cererea voastra.
   Depuneti-o la secretariat cu numar de inregistrare.
   Daca nu exista o cale, atunci creem una. Romania nu e tara lui Razgandici.
   Cuvantul trebuie sa aiba credibilitate. Nu una promiti si alta faci. Si nu te schimbi de seara pe dimineata fara sa oferi o explicatie in prealabil si sa soliciti si parerea celorlalti.

   Reply
 2. Alexandru

  Nu cred sa aveti sanse prea mari in demers. Delia Ardelean este sustinuta de secretarul de stat pentru invatamantul superior din minister, Mihnea Costoiu. Singura posibilitate este sa cereti verificare din partea Corpului de Control al Ministrului, mai ales ca Ana Moldovan nu este implicata in aceste aranjamente.

  Reply
 3. ioan

  noi intelegem ca acest trup de femeie a fost mult SACRIFICAT,, SI CU TRISTETE ne aducem aminte de aventurile acesteia dar ne intrebam sa nu stie aritmetixca sa imparta egal sau aprox, egal pentru fiecare ,, inca se pare ca e tare f… !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole