Medic: Tineri care au scapat din incendiu au venit la spital dupa cateva zile, cu complicatii pulmonare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pacientDan Enescu, managerul spitalului Grigore Alexandrescu, a dezvaluit sambata, intr-o conferinta de presa, ca starea multor tineri care au iesit aparent nevatamati din clubul Colectiv s-a inrautatit pe parcurs, iar unii dintre ei s-au intors la spital dupa cinci-sase zile, cu probleme grave de sanatate, scrie romaniatv.net.

“Evolutia acestei arsuri si complicatiile adiacente sunt total imprevizibile. Va reamintesc de o fetita care nu avea nimic si a cazut din picioare si a murit. Vreau sa va readuc aminte de cei care au plecat acasa, neavand aproape nimic, si s-au intors dupa cinci-sase zile, cu tot felul de complicatii pulmonare. De asemenea, acesti pacienti nu puteau fi transferati, pentru ca poate ar fi fost daune mult mai mari. Evolutia este imprevizibila.

De aceea noi suntem reticenti privitor la cazurile care au ramas. pentru ca nu stii niciodata cand cineva poate sa se deprecieze. De exemplu, in cazurile pe care le tratez, o gramada dintre ele merg foarte bine, dupa care incep sa dea inapoi a doua zi.

Si iar ne luptam o zi intreaga sa-i aducem la un nivel compatibil stabil. Acest coeficient de neprevazut nu putem sa-l anticipam, cu toata stiinta noastra”, a declarat Dan Enescu, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2