Medical Partners, prima aplicatie pentru smartphone din domeniul asigurarilor private de sanatate din Romania

PNL

Prima aplicatie de smartphone din domeniul asigurarilor private de sanatate a fost lansata, recent, de MediHelp International, cel mai important broker de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, prezent in Romania din anul 1999, se arata intr-un comunicat de presa al companiei, transmis, luni, Agerpres.

Medical Partners, noua aplicatie, este disponibila gratuit in App Store pentru utilizatorii de iPhone, iPod Touch si iPad, indiferent daca sunt sau nu clienti ai MediHelp.

Potrivit sursei citate, prin intermediul aplicatiei poate fi cautat cel mai apropiat spital fata de locatia in care se afla utilizatorul de smartphone, oriunde in lume. In plus, programul contine un ghid de prim ajutor ce poate fi consultat in caz de urgente. Astfel, prin simpla deschidere a meniului, utilizatorul va gasi o lista de posibile simptome, iar in urma selectiei unuia dintre acestea, vor fi afisate o serie de instructiuni si sfaturi utile in caz de pericol.

O alta caracteristica importanta a Medical Partners este ca permite utilizatorilor sa gaseasca toti partenerii MediHelp din intreaga lume in cazul in care au nevoie de un consult medical.

Totodata, cei care isi doresc sa cumpere o asigurare privata de sanatate pot accesa meniul Health Insurance care ofera detalii exacte despre gama de produse, sau pot apasa pe Request a Quote, ceea ce le va oferi acces la informatii despre planul de asigurare privata care li se potriveste cel mai bine.

MediHelp International este cel mai important broker de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, avand activitate in Romania din anul 1999. Compania este manager de distributie al BUPA International in Ungaria, Romania si Bulgaria.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2