Meghan Markle ii interzice printului Harry sa participe la traditionala vanatoare de ”Boxing Day”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nepotul reginei Elisabeta a II-a, printul Harry, va fi absent de la traditionala partida de vanatoare, la care participa familia regala britanica a doua zi de Craciun, de asa numita “Boxing Day”, relateaza online ziarul spaniol ABC, informeaza AGERPRES.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, i-a cerut sotului ei sa nu ia parte la traditionala partida de vanatoarea. Apriga aparatoare a drepturilor animalelor, Markle este hotarata sa-l tina departe anul acesta pe printul Harry de la o traditie la care fiul cel mic la Dianei de Welles a participat de peste 20 de ani.

O absenta care nu este deloc pe placul fratelui sau mai mare, printul William, care considera acest gest o influenta prea mare exercitata de ducesa de Sussex asupra sotului ei. Aceasta traditie anuala a intarit legaturile intre cei doi frati de cand erau mici, astfel incat aceasta decizie nu poate decat sa-l nemultumeasca.

“Harry a fost intotdeauna amator de partide de vanatoare, dar acum zilele in care mergea la vanatoare pare ca s-au incheiat pentru el”, a declarat o sursa ziarului Daily Mail. Va fi pentru prima data de cand s-a insurat, ca nepotul reginei lipseste de la un eveniment de asemenea importanta.

O alta sursa a asigurat ziarului britanic ca fosta actrita Meghan Markle l-a indepartat pe print de familia regala.

Cei care il cunosc pe Harry asigura ca printul s-a schimbat mult de cand a cunoscut pe Meghan. In afara de a renunta la petrecerile sale nocturne, nepotul reginei petrece mult mai putin timp cu prietenii sai apropiati. El a optat de asemenea pentru un regim alimentar mult mai sanatos si poarta articole vestimentare care respecta animalele si mediul.

Decizia de a nu participa la aceasta traditie istorica vine intr-un moment destul de delicat, dupa aparitia zvonurilor privind faptul ca Meghan Markle nu s-ar intelege prea bine cu cumnata sa, ducesa de Cambridge.

In asemenea masura, incat insasi regina a intervenit pentru a le obliga pe cele doua sa petreaca impreuna seara de Craciun, pentru a da o imagine de familie unita.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2