Melescanu, despre rechemarea lui Maior: Toate variantele se iau in calcul; nu e normal sa te implici in astfel de dezbateri

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a afimat marti, in legatura cu o posibila rechemare in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, ca “toate variantele se iau in calcul”, informeaza AGERPRES.

Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la Ministerul Justitiei, daca ar putea cere rechemarea lui George Maior, in urma declaratiilor facute de acesta cu privire la scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani autoritatilor de la Bucuresti, Teodor Melescanu a raspuns: “Toate variantele se iau in calcul, dar nu pot sa spun acum ca iau in calcul o varianta sau alta”.

El a precizat ca a avut o discutie cu Maior, in care i-a spus ca nu este normal, ca diplomat, sa intre in dezbateri de acest tip.

“Am avut o discutie. O sa vedem. Maine va avea loc audierea din Comisia pentru politica externa si o sa vedem care e si parerea Parlamentului. (…) Din punctul meu de vedere, i-am spus si personal ca nu e normal ca diplomat sa se implice in dezbateri de acest tip”, a aratat Melescanu.

Pe 27 august, George Maior afirma ca Rudolph Giuliani este un personaj “spumos”, iar scrisoarea transmisa de acesta autoritatilor romane reprezinta “expresia unui lobby initiat de anumite forte care sunt interesate de apararea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justitia”.

“Domnul Giuliani este un personaj spumos si extrem de combativ in discutiile din SUA. Nu stiu daca mai este avocatul domnului Trump. Verificati acest lucru. In orice caz, ea (n.r. – scrisoarea) este expresia unui lobby initiat de anumite forte, care sunt interesate de apararea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justitia”, spunea atunci Maior.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2