Membri noi in comisia de analiza si verificare a activitatii SC URBIS

In sedinta ordinara din 28 februarie a Consiliului Local Baia Mare, cei 17 alesi locali prezenti au aprobat proiectul privind modificarea HCL 346/2016 care prevede constituirea unei comisii de analiza si verificare a activitatii SC URBIS.

Fata de componenta initiala, in comisie au aparut nume noi odata cu aprobarea hotararii din februarie: Dorel Muresan, Daniela Bazarea, Florin Cret si Dan Grumaz, la care se adauga vechii membri, respectiv Simion Bizau, Stefan Lupse, Gheorghe Gligan si Andrei – Nicoara Mihai (secretar fara drept de vot).

De asemenea, perioada de desfasurare a activitatii comisiei este 1 septembrie 2016 – 30 aprilie 2017, cu posibilitatea prelungirii prin hotarare a consiliului local.

 

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. George Sirius

    Daca raportul comisiei va arata smecherile legate de achizitionarea masinilor si va demonstra ca generalul este copil de casa al familiei CC, care l-a recompensat cu un salariu foarte generos, va fi un mare pas inainte.

    Reply
  2. bismark

    toata lumea stie cine este generalul Pop Rapidul si cum a ajuns el in fruntea URBIS SA…ce legaturi exista intre Chereches si Pop Rapidul si ce au facut cei 2 impreuna la URBIS…. lucrurile trebuie insa demonstrate si dovedite…aceasta comisie ar avea ocazia sa faca acest lucru.. dar din pacate nu o va face fiindca nu are vointa necesara..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1