Membrii Asociatiei Intreprinzatorilor Maramures (AIM) se intalnesc cu reprezentantii companiilor din zona Borsa-Viseu

Reclame home 1
Reclame home 1

Asociatia Intreprinzatorilor Maramures, organizatie constituita exclusiv din societati comerciale cu capital privat care reprezinta regiunea Maramures, organizeaza in data de 23 mai 2019 o intalnire intre reprezentantii AIM si cei ai companiilor din regiunea Borsa–Viseu, in scopul deschiderii unui dialog constructiv intre companiile din mediul de afaceri al judetului si a intaririi relatiilor profesionale dintre acestea, se arata intr-un comunicat de presa.

Acest eveniment va avea loc in sala de conferinta a Nord Hotel Borsa, localitatea Borsa, si va include 2 parti principale: o sedinta extinsa a Consiliului Director (in care vor participa numai membrii AIM) si intalnirea propriu-zisa cu invitatii din regiune.

Pentru o reprezentativitate cat mai buna, au fost invitate 19 firme din zona Borsa–Viseu. Astfel, membrii AIM si invitatii vor avea un interval dedicat dialogului si expunerii de idei si viziuni de business. Totodata, doi invitati speciali vor avea cate o interventie profesionista: o prezentare a reprezentantului AJOFM Maramures a facilitatilor financiare acordate de stat firmelor si o prezentare a trainerului de business Paul Iovita.

Participantii vor avea parte de o sesiune de networking antreprenorial, aceasta reprezentand un bun prilej de intarire a relatiilor profesionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2