Membrii grupului ABBA aveau haine atat de tipatoare din motive fiscale

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Un membru al legendarului grup suedez ABBA a facut dezvaluiri neasteptate in privinta hainelor purtate de cei patru cantareti pe scena. In afara de piese de neuitat ca ‘Waterloo’, ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’ sau ‘Money, Money, Money’, membrii grupului ABBA s-au remarcat si prin tinute de scena indoielnice: rochii cu paiete, incaltaminte cu platforma inalta, culori tipatoare, relateaza The Guardian citat de Agerpres.

Cu fiecare aparitie pe scena, cei patru reinventau moda. In ‘The Official Photo Book’, carte publicata la 40 de ani de la aparitia televizata a grupului, la Eurovision, cu ‘Waterloo’, Bjorn Ulvaeus face dezvaluiri in privinta alegerilor vestimentare ale formatiei. ‘Dupa umila mea parere, aratam ca niste clovni atunci. Nimeni nu era mai prost imbracat ca noi pe scena’, scrie cantaretul-chitarist. Suedezul marturiseste apoi ca, daca ABBA impingea atat de departe limita kitsch-ului, o facea din motive fiscale.

Legea suedeza stipuleaza ca pretul costumelor poate fi dedus din impozit, cu conditia insa ca tinutele sa fie destul de excentrice ca sa nu poata fi purtate in viata de zi cu zi. Este o lege pe care ABBA a stiut sa o foloseasca din plin in avantajul ei, incheie The Guardian.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2