MEN: Patru medalii pentru lotul Romaniei la Olimpiada Internationala de Geografie 2019

Reclame home 1
Reclame home 1

Lotul Romaniei care a participat la cea de-a XVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Geografie, care s-a desfasurat in perioada 30 iulie – 5 august, in Hong Kong/China, a obtinut patru medalii – una de aur, doua de argint si una de bronz, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale, informeaza AGERPRES.

„Dupa medalia de aur adjudecata in 2018, in competitia gazduita de Canada, Andrei Sandu (clasa a XII-a/Colegiul National din Iasi) si-a adaugat in palmares, anul acesta, o performanta similara. Elevii laureati cu argint sunt Bianca Elena Solomon (clasa a XII-a/Colegiul National „Costache Negruzzi” din Iasi), medaliata cu aur in 2018, si Marian-Razvan Popescu (clasa a XI-a/Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti). Alexandru-Gabriel Chivu (clasa a XII-a/Colegiul National „Nicolae Balcescu” din Braila) a fost medaliat cu bronz”, se arata intr-un comunicat al MEN transmis, marti, AGERPRES.

Lotul Romaniei a fost insotit de profesorii coordonatori Mihaela Cornelia Fiscutean si Dorin Fiscutean (Colegiul National din Iasi). Selectia a fost realizata pe baza rezultatelor inregistrate la Olimpiada Nationala de Geografie din anul scolar 2018-2019. Pregatirea lotului s-a desfasurat la Iasi.

La editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Geografie au participat peste 190 de elevi din 48 de tari.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole