Meniul zilei: O Romanie rosie. Un judet rosu. Partidul National Liberal se clatina. Dolha se distreaza (FOTO)

PNL

 

poza-rosiePSD a castigat categoric alegerile parlamentare, iar social-democratii au reusit sa obtina cel mai bun scor dupa 1990, gratie unui vot masiv venit chiar si din partea maramuresenilor. In intreg Ardealul si Banatul, doar trei judete au fost castigate de PNL, in rest….totul “s-a inrosit”.

In timp ce PSD-istii au atins extazul… la Partidul National Liberal Maramures s-a asternut linistea dinaintea furtunii. In dupa amiaza zilei de luni, liderul PNL, Alina Gorghiu, a facut un gest onorabil. A demisionat.

“Am avut inca de ieri discutii constante cu colegii mei de partid, cu liderii din teritoriu, cu conducerea centrala, si i-am informat ca pentru mine nu exista alt gest decat cel al depunerii mandatului. (…) Sunt si alti lideri din conducerea partidului care isi asuma aceeasi atitudine”, a declarat Gorghiu,  potrivit AGERPRES.

Intre timp, in ciuda acestei decizii etice si morale din partea presedintelui Ghorghiu, lui Mircea Dolha, liderul PNL Maramures, ii arde de glume. Luni dimineata, la nici cateva ore de la anuntarea dezastrului pentru liberali, pe pagina personala de facebook, Dolha sugereaza ca prima zi a saptamanii trebuie inceputa cu zambete, postand un banc despre bani, inculpati si judecatori. O fi vreo aluzie? Oare isi ascunde Dolha necazul, simuland voia buna?

Nu exista niciun dubiu, jocurile de putere sunt facute mereu de oameni inventivi, unele devin incredibile prin faptul ca sunt sigure si de pe urma lor rezulta un profit imens, iar altele sunt incredibile, date de prostia cu care au fost gandite… Cert este ca pentru Mircea Dolha, meniul zilei a fost cel putin… inedit.

ZiarMM

dolha-banc-ziar

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Ion

  Rușine, Mircea Dolha! Ești o figură sinistră a politicii. Toată lumea te-a citit mai bine când ai făcut rușinoasa alianță cu penalul Cherecheș. Toată lumea te-a taxat la vot pentru asta. Îți meriți soarta.

  Reply
 2. Danny

  La ce va asteptati de la Dolha ?Probabil savureaza victoria PSD-ului ,pe care l-a slujit multi ani.Un oportunist de joasa speta ,care alaturi de Man a arnuncat PNL Maramues in derizoriiu In curând o sa-i paraseasca si mama infractorului ca sa fie o mascarada pe cinste.Rusine !

  Reply
 3. hi hi hi production

  Acum daca tot ramane somer ar trebui sa-l angajati la redactie,sa ne puna bancuri pe on line.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1