Mercedes-Benz investeste 3,7 miliarde de dolari pentru a ajunge la vanzari anuale la trei milioane de vehicule

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Daimler AG vrea sa majoreze capacitatea de productie deoarece subsidiara sa Mercedes-Benz Cars vrea sa ajunga la vanzari anuale de trei milioane de vehicule, de la 2,4 milioane anul trecut, a afirmat Markus Schaefer, membru al Board-ului grupului german, transmite Reuters, informeaza AGERPRES.

„Fabricile din reteaua noastra globala de productie functioneaza la rate ridicate de utilizare. De aceea vrem sa ne extindem capacitatile de productie, conform cererii pietei, si sa fabricam trei milioane de vehicule”, a declarat Markus Schaefer intr-un interviu acordat saptamanalului german Automobilwoche.

De asemenea, va fi majorat la 40 numarul de modele Mercedes-Benz.

Pana la sfarsitul deceniului, vor deveni operationale trei noi unitati de productie: modelele compact vor fi asamblate in Aguascalientes, Mexic, din trimestrul trei din 2018, va fi construita o noua fabrica in Kecskemet, Ungaria, pana la sfarsitul lui 2019 si o a doua uzina ar putea fi construita la Beijing. Valoarea totala a acestor investitii se ridica la trei miliarde de euro (3,7 miliarde de dolari), informeaza Automobilwoche.

Marja de profit la divizia Mercedes-Benz Cars (care include brandurile Mercedes si Smart) a scazut la 9,7% in trimestrul patru din 2017, de la 10,7% in urma cu un an, chiar daca vanzarile diviziei au urcat cu 4%.

In Romania, Daimler are doua unitati de productie, la Cugir si Sebes.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole