Mercedes cautat de autoritatile din Italia, descoperit la Sighetu Marmatiei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Sighetu Marmatiei au descoperit la controlul de frontiera un autoturism marca Mercedes, care era cautat de catre autoritatile din Italia.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La Punctul de Trecere al Frontierei Sighetu Marmatiei s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, un cetatean ucrainean, in varsta de 49 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes, model B180, inmatriculat in Ucraina. Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare in bazele de date, in urma carora au constatat ca autoturismul in cauza era semnalat ca fiind ,,bun cautat pentru confiscare”, alerta introdusa de autoritatile din Italia, din luna septembrie 2015.”

Autoturismul, in valoare de aproximativ 64.200 lei, a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera. In continuare sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizarea anchetei urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1