Mercedes cautat in Italia si descoperit la Petea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz, in valoare de 25.000 de euro, care figura in bazele de date ca fiind cautat de catre autoritatile din Italia.

Soferul, cu dubla cetatenie romano-ucraineana, in varsta de 41 ani, s-a prezentat in Petea, pe sensul de intrare in tara, la volanul autoturismului marca Mercedes Benz, inmatriculat in Ucraina.

La controlul de frontiera efectuat s-a constatat faptul ca, certificatul de inmatriculare prezentat nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind un fals total, iar seria de sasiu nu corespunde cu cea din documentele prezentate.

Drept urmare, s-a trecut la efectuarea unor verificari specifice in bazele de date, de unde a rezultat faptul ca autoturismul figureaza ca bun cautat pentru confiscare, alerta fiind introdusa de catre autoritatile din Italia, in data de 29 mai 2017.

„In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tainuire, punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, uz de fals si fals material in inscrisuri oficiale. Totodata, autoturismul marca Mercedes in valoare de 25.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor”, a relatat scms Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

A.A.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *