Mersul pe bicicleta este benefic atat pentru sanatate, cat si pentru silueta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

8.7.3 (301)Mijloc de deplasare la oras sau la tara, bicicleta poate fi folosita la orice varsta, fiind o activitate ideala pentru sanatate, dar si pentru remodelarea siluetei. Doua iesiri pe saptamana a cate 30 de minute, pe teren plat, sunt suficiente pentru ca binefacerile sa se faca simtite, scrie joi passionsante.be citat de Agerpres.

Mersul pe bicicleta amelioreaza capacitatile cardio-pulmonare si remodeleaza coapsele si gambele. Cu un consum caloric intre 400 si 800 de kcal pe ora, activitatea mentionata da o forma mai frumoasa corpului in ansamblul sau. Accelerarea sau mersul in picioare pe pedale solicita mai mult inima si muschii. Fiind o disciplina asa-zis “continua”, spre deosebire de mersul pe jos, de exemplu, fereste articulatiile de socuri si nu expune practicantii la riscul de a-si deteriora cartilagiile soldurilor, genunchilor si gleznelor.

Bicicleta este un mijloc de deplasare si agrement la indemana tuturor, indiferent de varsta si conditie fizica, fiecare putand pedala in ritmul lui, incheie passionsante.be.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2