Mesaj cutremurator pentru o doctorita din Baia Mare, de la sotul unei motocicliste, victima intr-un accident: “Merg azi acasa, la copii”

O doctorita din Baia Mare a primit un mesaj cutremurator de la sotul unei motocicliste, victima intr-un accident: “Merg azi acasa, la copii”, a scris Lucian. Sam Rigo, sotia sa, mama a doi baietei, a ajuns in coma la spitalul din Baia Mare, acum 5 zile.

Samuela Rigo, Sam cum o cunosc prietenii, o motociclista din Satu Mare, a ajuns in stare grava la spital, in Baia Mare, dupa ce s-a lovit de doua masini. Dupa impactul initial cu un autoturism, satmareanca a fost proiectata intr-o masina care venea pe contrasens.

Mama a doi baietei, Sam a ajuns in coma la spital si a fost supusa mai multor interventii chirurgicale. A avut nevoie de spijinul prietenilor si cunoscutilor, peste 300 de oameni donand sange pentru ea.

Lucian, sotul tinerei, a transmis un mesaj cutremurator unei doctorite de la Spitalul maramuresean: “In ciuda evenimentelor nefericite prin care am trecut ultimele zile mi s-a dat cinstea sa o cunosc pe Dna dr Rus Alina. Dansa este medic pe sectia Terapie Intensiva la spitalul municipal Baia Mare,medic curant a sotiei mele. Dna Rus daca vedeti postarea as vrea sa va multumesc pt efortul depus in aceste zile si sa va felicit pt profesionalismul si atitudinea dumneavoastra,eu rar am intalnit oameni cu un caracter si devotare precum dvs… cunoastem situatia grea din noaptea de 24 spre 25 si stiu ca fara aportul dvs azi avea loc inmormantarea.

Stiu ca din “vina” dumneavoastra merg astazi acasa la copii si le spun ca mama se face bine. Mi-as dori ca sa va intoarca Dumnezeu tot binele facut.

Sunt convins ca aceasta e o rutina pt dvs si nu un caz izolat si mai stiu ca orice oferta financiara ar fi fost o jignire la adresa dvs,ca unul care citesc rapid oamenii am simtit asta din primele momente in care mi-ati vorbit.

Sunteti un exemplu pt colegii dvs si pt cei ce vor veni din spate. Cu oameni ca dvs se poate recladi sistemul medical romanesc si societatea sanatoasa de maine, asa ca faceti cumva si traiti macar 100 de ani.

Va doresc concediu placut si multa sanatate si fericire alaturi de familie. In incheiere mai am o intrebare pt dvs:nu vreti sa va mutati la Satu Mare mai bine?”

observator.tv

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1