Mesaj de condoleante al presedintelui CJ Maramures, la trecerea la cele vesnice a emblemei handbalului baimarean, Lascar Pana

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Am aflat cu mare tristete vestea ca Lascar Pana, o stea a handbalului baimarean ne-a parasit duminica, 17 septembrie, plecand spre cele vesnice. Lascar Pana, fondatorul HC Minaur a iesit din teren prea devreme, la numai trei zile dupa ce implinise venerabila varsta de 83 de ani. Exemplu de disciplina si competitivitate, a condus handbalul baimarean in topul clasamentelor ani la randul, iar acum noi ne pregatim sa-l conducem pe ultimul drum pe Lascar Pana, aceasta legenda a sportului baimarean, maramuresean si national.

Ii multumim pentru intregul efort depus in slujba sportului maramuresean si pentru tehnicile de joc lasate mostenire echipei. Speram sa ne mentinem cat mai mult timp in fruntea clasamentelor, pentru a demonstra lumii intregi ca munca sa nu a fost in zadar.

Imi exprim profundul regret pentru trecerea la cele vesnice a legendarului Lascar Pana si transmit intreaga mea compasiune si solidaritate familiei si tuturor celor care i-au fost apropiati.

Bunul Dumnezeu sa-ti aseze sufletul in randul celor drepti, maestre, iar calea spre Cer sa-ti fie luminata!

Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *