Mesaje emotionante transmise de actori la moartea Olgai Tudorache

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Personalitati din lumea culturala romaneasca au transmis miercuri, pe Facebook, mesaje la moartea marii actrite Olga Tudorache, subliniind importanta acesteia pentru teatrul romanesc, informeaza AGERPRES.

“Romani, a murit OLGA TUDORACHE…! O ARTISTA cat pamantul asta! Profesoara mea, mama mea!”, a transmis actorul Florin Calinescu.

Carmen Tanase i-a multumit Olgai Tudorache “pentru tot”. “Acum e liniste, Regina mea mama! Va multumesc pentru tot!”, a scris ea.

“Doamna Olga, … Va iubesc. Multumesc. Dumnezeu sa va tina sufletul in palma Lui!”, a transmis si actrita Oana Pellea pe pagina ei de socializare.

Actorul Bacs Miklos, directorul Galei Tanarului Actor — HOP, a scris: “How fragile we are… Zbor lin, Doamna Olga…”.

“Drum lin catre stele, Doamna Olga Tudorache…”, a transmis si actrita Mihaela Teleoaca.

“Ma uit pe wall si nu stiu cum sa ma comport. Doamna Olga chiar a murit. Sunt mahnit, dar si fericit ca am fost o clipa alaturi de domnia sa. Ca a murit? Toti o sa murim odata si odata. Dar ca a trait, trebuie sa-i multumesc Lui Dumnezeu! In continuare nu stiu cum sa ma comport”, a scris Tache Florescu.

Actrita Olga Tudorache a murit, in cursul noptii de marti spre miercuri, in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2