Mesaje si urari de Pasti: Alege-l de aici pe cel mai potrivit

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Easter BunnyIn ultimii ani, urarile de Pasti se fac prin sms, messenger sau email. Clasicele felicitari tiparite a fost inlocuite de cele virtuale, de mesaje in care gandurile cele mai bune se indreapta spre cei care nu ne sunt alaturi atunci cand ne-am dori mai mult.

ZiarMM.ro va ofera cateva sugestii pe care le puteti folosi pentru a trimite mesaje celor apropiati.

Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul sau Fiu, ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Hristos a Inviat!

Hristos a Inviat! Un inger alb pe o lalea va trece azi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: “PASTE FERICIT”!!!

In zi de sarbatoare cand clopote bat lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna “HRISTOS A INVIAT” !

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!

Un iepuras tare dragalas… a iesit in cale… cu viteza mare… si-ti ureaza neincetat… sa ai Paste Minunat… si Hristos a Inviat!

Un iepuras cu botic alb… A venit la voi in prag… Sa va aduca un ou rosu… Care sa va umple cosul… Ciocniti?… HRISTOS A INVIAT!

 

Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet! Paste Fericit!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Pasti fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
Crede si uita tot ce-ai indurat.
EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,
HRISTOS A INVIAT!

In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Pasti fericit!

BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre! Paste fericit!

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Hristos a Inviat!

Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite!

 

“Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa”. Paste Fericit!

De Invierea lui Iisus Hristos sa ne bucuream cu totii! Paste Fericit!

 

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

 

BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre! Paste Fericit!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

 

 

Doresc ca in acest an Hristos sa invieze in inima si viata ta… Sa iti dea pace, bucurie si “tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT IN INIMA TA!

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei, a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete. HRISTOS A INVIAT

 

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!

Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Hristos a Inviat!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

 

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste Fericit!

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a Inviat!

Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii. Hristos a Inviat!

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole