Mesajul deputatului ALDE Maramures Cornelia Negrut cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

cornelia-negrut-2Implinim astazi 98 de ani de cand, la Alba Iulia, in ziua de 1 Decembrie 1918, s-a desavarsit intr-o atmosfera inaltatoare, momentul culminant al istoriei poporului roman: Marea Unire a tuturor romanilor. Decizia si chibzuinta matura a natiunii de a-si defini soarta viitoare, pentru tot restul zilelor ce va sa vina, constituie cel mai insemnat act din istoria milenara, dramatica si eroica a poporului roman.

Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia a votat in unanimitate istorica „Declaratia de Unire cu Tara”, act cu valoare simbolica, care ne insufleteste si astazi sa fim mandri de noi, mandri de Romania, mandri ca suntem romani.

La ceas aniversar, cred ca toata suflarea romaneasca, de aici si de peste hotare, de la conducatorii tarii la oamenii simpli, trebuie sa isi reaminteasca si sa invete inaltatoarele vorbe rostite acum 98 de ani: „Unirea face puterea!”. Numai prin unitate, sacrificiu, toleranta si buna-intelegere intre romani vom reusi sa gasim calea spre progres, spre dezvoltarea tarii, spre un trai mai decent pentru oameni.

1 Decembrie este momentul cel mai vibrant al tarii noastre. Este ziua in care fiecare dintre noi, cei ce simtim romaneste, trebuie sa reflectam asupra activitatii noastre, sa gandim pozitiv, sa cautam sa ne perfectionam in tot ceea ce facem! Este momentul sa ne mai iubim unii pe altii si sa iubim, si mai mult, din tot sufletul, Romania!

Va doresc tuturor multa sanatate, putere de munca si implinirea tuturor dorintelor.

La Multi Ani, Romania!

La Multi Ani, dragi maramureseni!

La Multi Ani, romani de pretutindeni!

Deputat ALDE Maramures,

Cornelia NEGRUT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *