Mesajul deputatului Vlad Emanuel Durus de Anul Nou

Reclame home 1
Reclame home 1

Sfarsitul de an este un moment de reflectie pentru trecut si de aspiratie pentru viitor. Am trecut impreuna prin doua tipuri de alegeri. Am incercat sa schimbam Romania pentru noi si copiii nostri. Am crezut in dreptul orasului nostru, al judetului, al tarii de a se dezvolta prin contributia noastra, a tuturor. Unele actiuni le-am gestionat foarte bine. La altele mai am de lucrat si aprofundat. Toate le-am facut cu buna credinta si cu speranta ca doar implicandu-ne putem sa dam o alta fata prezentului.

Va multumesc pentru fiecare incurajare. Va multumesc pentru fiecare gand pe care mi l-ati transmis. Va multumesc pentru fiecare repros fundamentat. Orice dialog in planul ideilor naste idei din dialog si ne fundamenteaza unele principii. Imi doresc ca in 2020 sa ramanem uniti, chiar daca nu vom percepe la fel toate lucrurile. Imi doresc sa ajungem la ceea ce zicea Voltaire: „Nu sunt de acord cu ceea ce spuneti, dar ma voi bate ca sa aveti dreptul de a o spune”.

Va doresc tuturor un An nou minunat, impliniri si aspiratii pentru implinirea carora sa gasiti drumul cel mai drept de parcurs! La multi ani, dragi maramureseni!

Vlad Emanuel Durus, vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole