Mesajul prefectului Anton Rohian cu ocazia zilei de 8 Martie

Reclame home 1
Reclame home 1

anton-rohianIn aceasta zi a carei vedeta e Femeia, ma gandesc la ea ca la o fiinta fragila, dar care, silita de viata, a invatat sa fie puternica. Rolul femeii nu a fost niciodata unul usor, dar in ultimii zeci de ani, de cand ea a constientizat faptul ca nu ii mai ajunge sa fie mama si sotie, ci isi doreste o cariera, viata i-a devenit cu atat mai dificila. Nu e un lucru simplu sa te imparti intre cresterea copiilor, obligatiile fata de sot si familie, si o slujba solicitanta.

De aceea, de 8 Martie, le urez femeilor din Maramures sa isi acorde o clipa si pentru propriul suflet. O clipa in care sa se bucure de iubirea celor care le inconjoara, de aprecierea si stima lor. Si le mai doresc ceva: sa incerce sa faca in asa fel, incat in fiecare zi sa isi gaseasca, doar pentru sine, cateva minute.

Timp in care sa faca ceea ce le place, ceea ce le bucura, ceea ce le realaxeaza. Femeile merita acest lucru. Femeile merita sa fie fericite. Iar noi, barbatii, stim ca doar daca ele sunt fericite, putem fi si noi impliniti.

La multi ani!, asadar, cu dragoste, bucurii, realizari pe plan familial si profesional. Iubiti-va, asa cum va iubim si noi!

Prefect, ing. Anton ROHIAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole