Mesajul presedintelui Consiliului Judetean Maramures, cu ocazia Anului Nou

home camp2
home camp2
home camp2

La multi ani, Maramures!

Incheiem un an plin de realizari dar si cu cateva neimpliniri. Am muncit si ne-am straduit sa contribuim la prosperitatea generala a maramuresenilor, administrand cu responsabilitate treburile obstei. Ne-am propus si am reusit sa fim mai aproape de oameni, sa le aflam nevoile si aspiratiile, contribuind la progresul si dezvoltarea comunitatilor locale. Am reusit sa promovam judetul si oamenii sai minunati, ducand in tara si peste hotare valorile traditionale care ne definesc identitatea si cultura. Suntem o voce puternica si respectata, iar Maramuresul devine tot mai mult, un punct de referinta si o destinatie cunoscuta si apreciata in comunitatea europeana.

In anul care vine, ne propunem sa fim mai harnici si mai hotarati, punand in practica toate proiectele si angajamentele asumate, astfel incat sa intampinam cu cinste marele eveniment al Centenarului Romaniei.

La cumpana dintre ani, ma intorc cu respect si afectiune spre toti concetatenii mei, dorindu-le prosperitate si cat mai multe realizari personale si profesionale.

La Multi Ani, maramureseni!

Gabriel Valer Zetea, Presedintele Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *