Mesajul presedintelui Consiliului Judetean Maramures, cu ocazia Zilei Politiei Romane

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ziua Politiei Romane sarbatorita an de an, in 25 martie, imi ofera placutul prilej de a transmite tuturor angajatilor Inspectoratului de Politie ai Judetului Maramures sincere felicitari si mult de succes in activitatea pe care o desfasoara in fiecare zi pentru siguranta noastra, a cetatenilor. Adresez sincerele mele multumiri si aprecieri pentru modul exemplar in care va faceti datoria si pentru felul in care oferiti cetatenilor securitate si  incredere in valorile statului de drept.

Activitatea exceptionala a politistilor maramureseni nu poate trece neobservata de catre institutia Consiliului Judetean Maramures. Am vazut raportul de activitate al Inspectoratului Judetean de Politie si faptul ca, desi cu personalul insuficient, rezultatele au fost remarcabile, fiind inregistrata o scadere a infractionalitatii in judetul Maramures. Toate acestea ne dovedesc seriozitatea si profesionalismul cu care politistii actioneaza in slujba comunitatii.

O buna legatura intre autoritatile locale si reprezentantii politiei creste satisfactia fiecarui cetatean. Alaturi de reprezentantii unitatilor administrativ-teritoriale vom face, in continuare, eforturi pe langa parlamentarii judetului, pentru a sustine o remuneratie corecta pentru politisti, pentru ca acestia sa isi faca in continuare datoria la cele mai inalte standarde.

Siguranta cetateanului trebuie sa reprezinte o prioritate, iar multumirea fiecarui politist trebuie sa fie pe masura activitatii pe care o desfasoara.

La multi ani Politiei Romane!

La multi ani Inspectoratului Judetean de Politie Maramures!

La multi ani, doamnelor si domnilor politisti!

Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole