Mesajul presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, cu ocazia Zilei Mondiala a Educatiei: “Sarut mana, domnilor profesori!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ghiozdan3Ziua Mondiala a Educatiei este ziua in care ne plecam fruntea, cu respect si iubire, in fata celor care ne-au educat si ne-au invatat, in fata celor care, cu dragoste si rabdare s-au ocupat de fiecare dintre noi, inca de la primii pasi pe care i-am facut in viata, pana la finalul formarii noastre profesionale, ca oameni si ca profesionisti.

Dascalii sunt cei carora le datoram tot ceea ce suntem azi, fiindca ei au fost, pentru noi, un altfel de parinti. De cate ori imi amintesc de dascalii care au avut nemarginita rabdare in a-mi explica tainele fiecarei materii, de cei care m-au facut sa aleg drumul pe care l-am urmat in anii de liceu si facultate, iar apoi in cariera mea profesionala, in minte in vin urmatoarele cuvinte: ”Sarut mana, domnilor profesori!”.

Azi si in fiecare zi ar trebui sa multumim dascalilor pentru ceea ce sunt, pentru tot ce au facut pentru noi, iar acum sa ne plecam in fata lor, multumindu-le pentru ceea ce fac pentru copiii nostri.

Meritul dascalilor in formarea culturii, valorilor si moralei unei societati este indiscutabil. Educatia este cea care sta la baza evolutiei pozitive a unui stat, este cel mai important factor al formarii noastre ca oameni.

Consider ca fiecare zi ar trebui sa reprezinte un moment in care sa ne cinstim si sa ne respectam dascalii, actul de educare fiind considerat o profesie care implica, pe langa nenumarate cunostinte, si foarte multa daruire si iubire.

De Ziua Mondiala a Educatiei, primiti cele mai sicere urari de fericire si gandurile mele bune pentru tot ceea ce reprezentati pentru societatea noastra!

La multi ani, stimati dascali! Sarut mana, domnilor profesori!

Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures

ghiozdan2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. marcel

    Ce de limbi,frate.Si la barbati? Amu dupa ce poptii asteapta sa le saruti mana atata ne mai trebuie sa astepte si profesorii.

    Reply
  2. Ioan

    ce jenant, ori zetea asta e i…t ori echipa lui de zgomot si lumini e incapabila. Asemenea texte penibile nu am mai vazut de mult. Domn Zetea nu ne spuneti noua cine e seful/sefa propagandei PSD? sau poate stie cineva dintre internauti..Cat despre popi, mai bine i-ati pupa in dos la cata campanie va fac de patru ani. Asa sa se stie ca PSD=PCR & BOR

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2