Mesajul Spitalului Judetean Baia Mare dupa sinuciderea asistentei de la UPU

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Spitalul Judetean Baia Mare a postat pe pagina oficiala de Facebook a institutiei un mesaj in urma sinuciderii asistentei de la UPU, Flavia Magdau.

Redam mai jos o parte din text:

Cu adanca tristete in suflet ne luam ramas bun de la asistenta Flavia Magdau-Tatarau, unul dintre cei mai sufletisti si devotati oameni care au muncit in cadrul Unitatii de Primiri-Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare. Deplangem plecarea prematura dintre noi a colegei noastre si transmitem cele mai sincere condoleante familiei indurerate.

Raspunsul la intrebarea: „De ce?”, probabil nu il vom afla niciodata. Era un suflet tanar, o fata inimoasa, un asistent plin de empatie fata de cei din jur. Era in floarea varstei si avea un viitor luminos in fata. A ales sa plece, insa, din mijlocul nostru, iar motivele vor ramane stiute doar de ea. Noi, colegii ei de la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare regretam enorm pierderea unui profesionist in actul sanitar. Ii regretam prezenta, zambetul, veselia si pofta de viata, dar in sufletele noastre imaginea ei va ramane vesnic vie.

Flavia a fost un om special si un asistent de exceptie. A ajutat la salvarea a mii de vieti, iar cei care i-au fost pacienti au doar cuvinte de lauda la adresa ei. Vestea mortii ei fulgeratoare a lovit din senin si ne-a cutremurat pe toti cei care am cunoscut-o, am apreciat-o si am iubit-o ca om si ca profesionist.

In astfel de momente putem doar sa pastram un moment de reculegere in memoria ei, sa lasam familia greu incercata sa isi planga in liniste durerea si sa respectam drama prin care trec apropiatii Flaviei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2