Metallica sustine un concert la Bucuresti in cadrul turneului “Worldwired Tour 2019”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Legendara trupa de heavy-metal Metallica va sustine la 14 august 2019, un concert pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul turneului “Worldwired Tour 2019”, turneu in care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formatiei americane: “Hardwired…To Self-Destruct”, relateaza Agerpres.

Metallica este insotita de trupele Ghost (Suedia) si Bokassa (Norvegia), care canta in deschidere. Concertul Metallica a devenit sold-out la o zi dupa punerea biletelor in vanzare generala, a anuntat Emagic, organizatorul concertului din Bucuresti.

Turneul “Worldwired Tour 2019” cuprinde 25 de concerte europene in tari, precum: Portugalia, Spania, Italia, Elvetia, Franta, Irlanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Rusia, Romania etc. Turneul a debutat pe 1 mai 2019, la Lisabona, si include orase in care Metallica nu a mai concertat de multi ani, printre care Milano, Zürich, Dublin, Bruxelles, Berlin, Moscova, Varsovia, Bucuresti, Göteborg si orase in premiera, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia), potrivit www.emagic.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *