Meteo: 11 grade C, la noapte, în Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea a fost instabila si s-a racit fata de ziua precedenta. Cerul a prezentat innorari accentuate si temporar au cazut ploi cu caracter de aversa. Local ploile au avut caracter torential, cantitatile de apa cazute au depasit 15 l/mp, iar
cantitatea maxima inregistrata a fost de 40,5 l/mp la Cavnic. Vantul a suflat slab la moderat cu intensificari in zona montana inalta de pana la 61 km/h. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 19 grade la Ocna Sugatag si 23 de grade la Sighetu Marmatiei.

Vremea va fi astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei cand pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 27 de grade, iar cele minime intre 11 si 14 grade. Dimineata izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *