Meteo: -5 grade C la Cavnic si -4 grade C la Borsa si Viseu. Afla aici, mai multe informatii despre cum va fi vremea astazi in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil. Vantul a suflat in general slab. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 1 grad la Targu Lapus si 5 grade la Sighetu Marmatiei. Local s-a semnalat ceata in prima parte a zilei.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -4 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei si -2 grade la Targu Lapus.

Valori ale temperaturii aerului: -5 grade la Cavnic, Ocna Sugatg, Sighetu Marmatiei, -4 grade la Borsa si Viseu de Sus, -3 grade la Targu Lapus, -2 grade in Baia Mare si la Seini.

Nivelurile si debitele cursurilor de apa din judet au fost in scadere. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Stratul de zapada masoara: 83 cm la Cavnic, 66 cm la Baiut si Firiza, 62 cm in Pasul Gutai, 33 cm la Luhei, 31 cm la Ruscova, 24 cm la Vf. Iezer, 23 cm la Coroieni, 21 cm in Baia Borsa, 20 cm in Poiana Borsa, 15 cm la Targu Lapus.

Vremea va fi astazi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 7 grade, iar cele minime intre -7 si -4 grade. Izolat, in zonele joase, se va semnala ceata.

Starea drumurilor

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: „Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed. Cerul este acoperit pe DN1C si E58, pe celelalte sectoare de drumuri nationale din judet este senin. Vizibilitatea este buna in trafic. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 13 utilaje si au imprastiat 54 tone material antiderapant. Vreau sa mai precizez faptul ca toate localitatile sunt alimentate cu energie electrica.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole