Meteo: -8 grade Celsius la Petrova, Targu Lapus si Borsa. Drumarii au intervenit cu 13 utilaje pe mai multe sosele din Maramures

Vremea s-a racit fata de ziua precedenta. Cerul a fost variabil mai mult senin pe timpul noptii. Vantul a prezentat intensificari pe creste. Temperaturile maxime au avut valori cuprinse intre 3 si 6 grade, iar minimele intre – 5 si -8 grade Celsius.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si uscat. Pe DN 18 in Pasul Prislop partea carosabila este curata, dar umeda. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 13 utilaje si au imprastiat 38,5 tone sare pentru prevenirea si combaterea poleiului in Pasul Gutai, Pasul Prislop, Dealul Stefanitei, Dealul Huta-Certeze, Dealul Pietris si Dealul Hera. Vizibilitatea in trafic este buna.

Valori ale temperaturii aerului: Baia Mare – 4 grade, -5 grade la Sighetu Marmatiei, – 6 grade la Ocna Sugatag, – 7 grade la Viseu de Sus, -8 grade la Petrova, Targu Lapus si Borsa.

Stratul de zapada masura 7 cm la Varful Iezer. Vremea ramane si astazi rece. Cerul va fi variabil cu unele innorari temporare in timpul noptii. Temperaturi maxime cuprinse intre 0 si 3 grade, iar minime intre -9 grade si -5 grade.

Informatii furnizate de CJSU Maramures.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1