Meteo: 9 grade C prognozate pentru astazi in Maramures. Izolat vor fi conditii de ceata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul a fost variabil. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari izolate de pana la 36 km/h, la Sighetu Marmatiei, iar la munte de pana la 90 km/h, la Vf Iezer, spulberand zapada. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 11 grade la Ocna Sugatag si 14 grade la Sighetu Marmatiei, Targu Lapus. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Cavnic si Targu Lapus -3 grade.

Strat de zapada se gaseste doar in zona montana inalta si masoara pana la 20 cm la Vf. Iezer, 17 cm la Baiut, 16 cm la Cavnic, 6 cm la Luhei, 4 cm in Pasul Gutai, Firiza si Baia Borsa, 1 cm in Poiana Borsa. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -1 grad la Vf. Iezer, in Pasul Prislop si la Targu Lapus, 0 grade in Pasul Gutai, 1 grad la Sighetu Marmatiei si Cavnic, 2 grade in Baia Mare, Baia Sprie, si la Ocna Sugatag, 3 grade la Borsa, Viseu de Sus, Seini si Somcuta Mare. Cerul este senin in partea de nprd a judetului si acoperit in rest.

Vremea va fi calda astazi in judet. Cerul va fi temporar noros. Local va ploua slab. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9 grade, iar cele minime intre -2 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata noaptea si dimineata.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2