Meteo: A nins in zona montana inalta, din Maramures

PNL

Vremea a fost mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros si a plouat pe arii extinse. In zona montana inalta a nins. Vantul a suflat slab la moderat cu intensificari trecatoare, local, de pana la 36 km/h. În zona montana inalta intensificarile au avut valori de pana la 58 km/h. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Ocna Sugatag si Cavnic 3 grade Celsius.

Vremea se mentine si astazi in judet calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta, spulberand temporar zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9 grade, iar cele minime intre -2 si 2 grade. Dimineata si noaptea izolat, in zonele joase, se va semnala ceata.

Valori ale temperaturii aerului: 2 grade la Cavnic, 3 grade la Borsa, Viseu de Sus, Ocna Sugatag, Targu Lapus, Baia Mare si Baia Sprie, 4 grade Celsius la Sighetu Marmatiei.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in crestere. Nu au fost semnalate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1