METEO: Ce ii asteapta pe maramureseni in intervalul 4-17 iunie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Meteorologii estimeaza pentru urmatoarele doua saptamani (4 – 17 iunie) o vreme in general calda si temperaturi normale pentru aceasta perioada, desi vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma de aversa va fi mai mare, releva prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea se va incalzi treptat in intervalul 4 – 9 iunie, media valorilor maxime urmand a ajunge la 29 de grade. Ulterior, temperatura aerului se va mentine la valori maxime, in medie, de 25 – 26 de grade pana pe data de 17 iunie.

Minimele, in medie pe regiune, vor fi in scadere spre 12 grade in data de 7 iunie, apoi vor creste pana la 15 grade pe 10 iunie, iar in a doua saptamana se vor situa intre 13 si 15 grade. Averse, local mai insemnate cantitativ, insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat de grindina vor avea o probabilitate mai ridicata de aparitie intre 6 si 10 iunie si in unele zile ale intervalului 11 – 16 iunie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *