METEO – Ce ne așteaptă în următoarele 4 săptămani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele patru săptămani. Urmează o perioadă care va aduce temperaturi normale pentru perioada din an în care ne aflăm, dar nu vor lipsi nici precipitațiile.

Săptămâna 23.05.2022 – 30.05.2022
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice, dar și ușor mai ridicate în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 30.05.2022 – 06.06.2022
Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 06.06.2022 – 13.06.2022
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în extremitatea sudică a țării, dar și ușor mai coborâte în nord. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și sudvestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor excedent în nordul extrem al țării.

Săptămâna 13.06.2022 – 20.06.2022
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în cele nordice.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2