Meteo: Ceata in Pasul Prislop. Temperaturi negative, astazi, de -6 grade C. La Borsa si Ocna Sugatag -4 grade C, respectiv -3 grade C la Cavnic

Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost mai mult noros. Pe arii restranse, trecator, a nins slab. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 1.2 l/mp la Cavnic. Vantul a suflat slab la moderat. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 1 grad la Ocna Sugatag si 6 grade in Baia Mare.

Stratul de zapada este prezent la munte si masura 14 cm la Vf. Iezer. Cel mai rece in cursul noptii a fost in Pasul Gutai, – 6 grade Celsius

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -3 grade C la Ocna Sugatag si -1 grad C la Targu Lapus, Baia Mare si Sighetu Marmatiei.

Vizibilitatea este redusa, datorita cetii, sub 100 de metri, pe DN 18, in Pasul Prislop. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed, cu exceptia DN 18, in Pasul Prislop, unde intre km 160 si km 180 se gaseste depusa pe partea carosabila un strat de zapada framantata, cu grosimea de pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 17 utilaje si au imprastiat 98 tone de sare.

Cerul este acoperit si ninge/fulguieste pe toate sectoarele de drumuri nationale. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -4 grade C la Borsa, Ocna Sugatag, Viseu de Sus, Sighetu Marmatiei si Petrova; -3 grade C la Cavnic, – 2 grade C in Baia Sprie, -1 grad C la Targu Lapus, 0 grade C in Baia Mare.

Vremea ramane, conform meteorologilor, apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua si in prima parte a noptii, cand local indeosebi la munte, va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 1 grad, iar cele minime intre -6 si -3 grade C. (Editare: Ana AVRAM)

Informatii furnizate de CJSU Maramures.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *