Meteo: Ceata semnalata in zona localitatilor Baia Mare, Seini si Baia Sprie. Temperaturi de pana la 10 grade C, astazi, in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost usor mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul a fost mai mult noros indeosebi in cursul zilei pe arii extinse a plouat si cu caracter de aversa, iar in zona montana inalta a nins. Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 9.2 l/mp, la Cavnic. Vantul a suflat slab la moderat cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 43 km/h, la Vf. Iezer, spulberand zapada.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 6 grade la Ocna Sugatag si 9 grade la Baia Mare. In zona montana inalta s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Cavnic si Targu Lapus, 1 grad.
Valori ale temperaturii aerului: -2 grade la Vf. Iezer, 0 grade in Pasul Prislop, 2 grade in Pasul Gutai, 3 grade la Borsa si Cavnic, 4 grade la Viseu de Sus si Ocna Sugatag, 5 grade la Sighetu Marmatiei si Targu Lapus, 6 grade in Baia Mare, Baia Sprie, Seini, si Somcuta Mare.

Se semnaleaza ceata in zona localitatilor Baia Mare, Seini si Baia Sprie.

Vremea va fi astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Indeosebi in cursul zilei, pe arii extinse va ploua. La munte vor fi precipitatii mixte iar in zona inalta vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 10 grade, iar cele minime intre 0 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole