Meteo: Cel mai rece a fost la Targu Lapus -11 grade C si la Sighetu Marmatiei -10 grade C. Luni sunt anuntate temperaturi minime de -13 grade C

Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost rece, izolat geroasa noaptea. Cerul a fost mai mult noros ziua, variabil noaptea. Local a nins slab. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 4.3 l/mp la Moisei. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in in zona montana inalta de pana la 43 km. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus -11 grade si la Sighetu Marmatiei -10 grade.

Stratul de zapada masoara 13 cm in Baia Borsa, 12 cm la vf. Iezer 10 cm la Moisei, 8 cm in Poiana Borsa si Valea Vaserului, 6 cm la Sacel si in Pasul Gutai, 5 cm la Cavnic, Baiut, Grosii Tiblesului, Bicaz, Buciumi, 4 cm pe Valea Viseului, Bistra, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus, Sieu, Razoare, Lapusel, Firiza 3 cm in Baia Mare, Ocna Sugatag, Salsig, Leordina.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -13 grade C la Vf. Iezer, -12 grade la Targu Lapus si Sighetu Marmatiei -11 grade in Baia Mare, Seini, Somcuta Mare -9 grade in Pasul Prislop si Pasul Gutai, -8 grade in Baia Sprie, -7 grade la Ocna Sugatag si Cavnic -6 grade la Borsa, Viseu de Sus.

Vremea va fi frumoasa, dar rece noaptea si dimineata, local geroasa. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -13 si -8 grade. Izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole