Meteo: Cel mai rece a fost la Targu Lapus. In Maramures, temperaturile maxime vor atinge 5 grade C

PNL

Vremea a fost frumoasa, cu cer variabl. In zona joasa s-a semnalata ceata. A fulguit in zona montana inalta. Vantul a suflat, slab, la moderat, dar a prezentat intensificari pe creste, unde a spulberat zapada. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus -8 grade Celsius. Strat de zapada se gaseste doar in zona montana inalta si masoara pana la 16 cm la Vf. Iezer.

Cerul este partial acoperit in zonele de deal si de ses si acoperit in zonele de munte. Vantul sufla linistit, dar prezinta intensificari trecatoare in zona inalta de munte.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -9 grade la Targu Lapus, -7 grade la Sighetu Marmatiei, -6 grade la Ocna Sugatag, in Pasul Gutai si la Cavnic, -4 grade in Baia Mare si Baia Sprie, -3 grade la Somcuta Mare, Viseu de Sus si Pasul Prislop, -2 grade la Seini -1 grad la Borsa,

Vremea va fi astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari pe crestele montane, unde va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 5 grade, iar cele minime intre -7 si -3 grade. Izolat, noaptea si dimineata vor fi conditii de ceata.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1